Bangkok 35 graden zonnig 55300km

Hey,

Gisterenen was t dus zaterdagnacht, k heb vooreerst veel moeten missen in Belgie, T was t feest van Linda en Cornie (voor de steeple) en t was Feeste in de Molen (voor de wijk) eigenlijk ben ik blij dat ik niet moest kiezen want ze waren volgens mij alle twee de max. 

Ik ben hier uitgeweest in Khoa San de bagpakkersstraat van Thailand, eerst wa zitten lullen en drinken met een koppel uit de UK. En  dan in een echt thais cafe gezeten, twee straten verder waar geen enkele toerist zat. T was wel ne keer de moeite te zien hoe die lokels hun zaterdagavond doorbrengen, ze luisteren dus naar loeiharde Thairock muziek, zuipen allemaal korten drank en dus geen bier en staan te dansen gelijk nen zot als haringen in een ton. (k voelde mij er onmiddelijk thuis, lol). K had veel bekijk daar zo als westerling maar ze waren allemaal vriendelijk tegen mij en niemand viel me lastig (wat je niet kan zeggen in de toeristenstraten). K ben echt blij dat eens gezien te hebben.

Vandaag heb ik nog een paar tempels gaan bezoeken, echt nie te doen het zijn een voor een enorme grote ommuurde vesten met verschillende gebouwen erin, super schoon en onderhouden en alles met goud belegd. Ook de slapende Bouddha gezien in een van de tempels, ie lang daar op zijn lengde en was maar liefst 45 meter lang en helemaal belegd (zoals altijd) met goud.

Morgen gaan we alweer een stukje verder, het wordt een reisdag, 15 uur bus tot in het midden van Cambodja...

Groetjes,

Yves

PS; nog steeds snikheet

Hier overnachten wij

Lamphu House, Bangkok

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer