Belize, 36 graden zonnig, 79100km

Hey,

Amai, k heb al wa meegemaakt zunne, eindelijk heb ik internet gevonden.

Eerst heb ik zaterdag(nacht) Cancun onveilig gemaakt, t was niet normaal, gefeest tot 8 uur in de morgen... Wie eens wil weten waar ik o.a. gezeten heb zie www.bulldogcafe.com .

In Cancun hebben ze zo een speciaal systeem om je in hun feesttent te houden, je betaalt gewoon ingang en dan is t heel de avond voor niets  (alles, korten dank, coctails,...) K heb da eens uitgeprobeerd en t was redelijk de moeite, de engelsen vinden da ook een vree goed systeem, zeker die engelse grieten, wie er ervaring mee heeft weet wel wat ik bedoel... .

Verder is Mexico de max, vriendelijk mensen, heel lekker eten, goed weer,...

Klein verhaaltje; gisteren zat ik op den bus en plots stapt er een hele muziekgroep op de bus die daar een klein concertje gegeven heeft met Mexicaanse Muziek, gewoon de max toch!?!

Na een zeer korte nacht ben ik gisteren vertrokken naar Belize, een zeer klein landje waar er niet veel over geweten is. Hier spreken ze Engels en het is bewoond door hoofdzakelijk Afrikanen, (en mengelsras tss Afrikanen en Maya's) die hier zijn overgebleven nadat ze vrijkwamen na het slaventijdperk. T is hier helemaal anders dan Mexico, iedereen is wel vriendelijk, maar geen toeristen te speuren, k ben hier dus de enige witten (nu al wa meer rood door de zon) die hier rondloopt... k heb me al afgevraagd of ze mij hier nie gaan opeten, want t zitten hier rare snuiters tussen zunne :-). Vandaag heb ik al een tropisch eiland bezocht, vree schoon en relaxte plaats, met overal Bob Marly Fans, die daar een zeer rustig leventje (smoren) leiden,... .

Morgen gaan we weer voor cultuur, ik ga reizen naar Gualemala waar ik de site van Tikal ga bezoeken in het midden van de jungle.

Juist gehoord dat ik beter niet naar de buren (Honduras) ga reizen want daar is zojuist een staatsgreep gebeurd, best dat dat weer geen paar dagen later was... .

Ook dat nog, mn eerste voorwerp (rijbewijs) in gestolen. Eigenlijk hebben ze mij niet bestolen maar de kassa van mn hotel in Cancun, en daar lag mn rijbewijs in als borg...)

Grts,

Yves

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer