Cancun 36 graden 81100km

Hey,

Gisterenmorgen dus geland (met de bus ) na een nachtelijke rit van 14 uur (900km), k had

zo mn goesting wel na die rit, gelukkig kreeg ik een warme ontvangst in het Hostel waar ik overnacht in Cancun, k had daar bij het begin van mn reis al wa vrienden en vriendinnen gemaakt. Dus gisteren nog wa op t gemak bekomen bij t zwembad, en vandaag heel den dag op zwier naar Chitzen Itza, weeral 400km bij op mn teller.

 De piramide van Chitzen Itza was wel redelijk de moeite, het is ook een van de zeven wereldwonderen. Ook een cinode bezocht, dat is een ondergronds waterput, deze die we vandaag bezocht hebben was maar liest 5 miljoen jaar oud en megagroot met stalagmieten en tieten die redelijk de moeite waren (deze groeien hier 3cm per duizend jaar).

Nu ga k eerst nog rap eens afkoelen in t zwembad en dan ga k op mn gemak gaan eten en dan mn laatste Corona s drinken :-(. Ja t zit er bijna op.

Morgen om 12uur in de middag vertrek ik naar de luchthaven om om 15h30 de lucht in te gaan en dan hopelijk om woensdagmorgen veilig te landen om 8h30.

Tot in Belgie allemaal,

GRTS

Yves

PS. K heb hier nog niemand tegengekomen met de Mexicaanse griep, en zelf ben ik nog in topvorm, dus jullie hebben niets te vrezen :-). (t is echt nogal opgeblazen zunne)

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer