Singapor 30 graden 57900km

Hey,

K ben aangekomen in t kleinste landje van Azie "Singapore" een eiland die eigenlijk 1 grote stad is, en wat voor een, K heb hier al een beetje op verkenning geweest en t is echt wel helemaal iets anders dan wat we al gezien hebben, dus weer verandering van decort en dat hebben we graag. Een kraaknette stad (kauwgom uitspuwen=250 Euro boete). Supermodern en westers (en duur). K heb de metro al grondig getest om bij mn hostel te geraken, maar k zit hier echt in een speciale buurt zunne ( een aanrader van een andere wereldreisiger die ik een paar dagen geleden tegenkwam), k logeer in "little India" dat zegt al veel zeker? T is hier ongelooflijk kleur en geurrijk (in de goede zin) en iedereen is hier super vriendelijk en spreekt voortreffelijk engels. Daarjuist gaan eten en terug (eergisteren had ik dat ook geprobeerd bij de Batu Caves) Indiesch geproefd, k weet niet of iemand van jullie dat ooit al eens geproefd heeft (ik nog niet voor ik hier was) maar dat is SUPERLEKKER. K heb wel geen idee wat ik allemaal heb opgevreten maar t was niet normaal goed. Straks ga ik naar ne Indiesche cafe waar ze daarjuist als goed aan t dansen waren. K ga hier straks ook eerst nog een beetje kennismaken met mn nieuwe hostelmaten, want iedere keer dat je verhuist van stad moet ge opnieuw vrienden maken, eigenlijk is dat geen probleem want t is hier voor iedereen t zelfde en binnen het half uur zit ge hier wel met iemand te tateren.

Doordat ik echt wel superveel voor ben op schema ( na dit doe  ik nog juist 2 eilanden (stranden) in Thailand aan en dan ben ik rond),heb ik mn reis vandaag op de luchthaven met 2 weken verkort k kom dus naar huis op den 17de. Waarna ik dan zo rap mogelijk vertrek naar Midden-Amerika.

Morgen heel den dag Singapore verder verkennen...

GRTS,

Yves

PS; Marinka, k ga je hier dus toch niet zien, den 14-15-16de bezoek ik Kao Tao...

Hier overnachten wij

The Inncrowd Bakcpackers, Singapore

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer