Sydney 20 graden regen 27000km

Hey,

Lap het is gebeurd, de eerste keer regen gezien hier down under, en als hier regent dan regent het zunne, amai gelijk ne zondvloed.

Vandaag dus naar de BLEU Mountains geweest, ik vond het eerder de WHITE Mountains omdat ze nogal wit zagen van de wolken:-) .

T was een leuke trip met leuk gezelschap en een zeer toffen begeleider.

T was gewoon jammer dat het weer een beetje tegenviel, de regen was na een half uurtje voorbij maar er bleven wolken hangen. Verschillende zeer grote watervallen gezien en op een gegeven moment konden we 126km ver zien, wel de moeite moet ik zeggen.

Volgens de begeleider  hebben we nog niet de helft gezien wat er op een normale dag te zien is door de vele wolken. Nu ja k heb al heel den tijd geluk gehad met het weer dus ik kan nie klagen.

Mijn volgende uitstap is er een naar West-Europa zo n 17600km van hier, er zou daar ergens in een klein landje ( Belgie ) een klein dorpke ( Wortegem) liggen waar er elk jaar groot feest is, ze zouden daar zelfs een eigen drankje hebben genaamd naar hun dorp.

Dit moet ik zeker zien en zelf beleven, dus morgenavond vertrek ik hier om deze lange reis te maken naar dit kleine dorpje...

Groetjes,

Yves

Hier overnachten wij

Wake Up, Sydney

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer