Thailand, 32 graden 59000km.

Hey,

Hier ben ik dan terug, al weer veel meegemaakt en weeral verandering van locatie.

Eergisterenavond heb ik echt nog een topavond gehad, k werd gevraagd binnen te gaan in een Indische Pub (in de wijk Little India,Singapore) en t was echt de moeite,k heb daar mn ogen uitgekeken hoe die indieers hun avond  doorbrengen in een traditionele Indische pub. Terwijl je ginder op je gemak een pintje of iets anders drinkt treden er constant indische danseressen op in hun traditionele klederdracht op hun eigen muziek, (oa buikdansen), echt nie normaal schoon om eens in t echt te zien en mee te maken,in Belgie zou ge veel geld moeten geven om naar zo n optreden te gaan kijken en dan is het nog feek, hier was het gratis en echt. Gisteren ben ik dan eerst terug naar Maleisie, en dan naar Phuket gevolgen. (dit was vlucht 13 en 14 van mn reis, nu ik 13 overleefd heb zal de rest ook wel lukken zeker :-) ).

Gisteravond nog vlug wat gaan rondhangen aan een van de  stranden van Phuket, t is hier een ongelooflijk druk uitgaansleven, maar ge wordt hier wel constant aangesproken door de duizenden meiskes van plezier, k wist da t het hier erg was, maar t is der echt over zunne.

Vandaag ga ik nu eerst wa verschillende stranden gaan bezoeken, want die zijn hier echt wonderschoon (mn foto's zijn weer de moeite  zunne) vanavond een stapke zetten en morgen namiddag heb ik een boottocht besteld die me naar de verschillende eilandjes zal brengen hier in de buurt oa James Bond Island.

Groetjes aan iedereen op t thuisfront.

Yves 

Hier overnachten wij

Phuket Backpacker, Phuket

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer